Text Box: УКРАСНЕ ОГРАДЕ
 
Text Box: Ливница ЛИГРАП за израду украсних ограда, врата и степенишних гелендера користи посебне ливачке алате за ливење различитих елемената који се међусобно комбинују и тако се постиже потпуна различитост склопова - украса који се касније уграђују у целину ограде.
Сви елементи се лију од алиминијума који се накнадно обрађује при чему се кроз додатни заштитни слој обраде може променити оригинална боја алуминијума према жељи наручиоца.
Украсне ограде се због наведених карактеристика могу користити и за спољашње ограде, али и за унутрашња степеништа у објектима различитих намена.
Карактеристике ливених ограда су трајност и врло велик број могућих комбинација при моделирању и избору украсних ограда. У односу на ковано гвожђе делују "топлије" и дају већу могућност комбиновања са различитим бојама при изради, без потребе за накнадним бојењем.
До сада су израђиване ограде за верске објекте, цркве, пословне просторе, али и за приватне куће. Део до сад урађеног је приказан са моделима у галерији.

 

ЛИВНИЦА ЗВОНА "ЛИГРАП" - ПОРОДИЦА КРЕМЕНОВИЋ

www.ligrap.com

.

Узорци који се касније уклапају у пониђене моделе или готов производ.