Text Box: Кроз галерију фотографија из живота и рада ливнице ЛИГРАП покушаћемо да Вам приближимо активности које се одвијају у ливници док се не дође до коначног производа, без обзира радило се то о звону било којих димензија, хоросу, полијелеју, крсту, украсним оградама, баштенским гарнитурама или другим производима ливнице.
Наравно све те радње и поступци су исти без обзира на доба године, спољашње температуре - у ливници је, као што се и очекује, увек врело.
За нашу је ливницу карактеристично да користи класично ливење у пешчаним моделима, које је изузетно захтевно, али и подржава традицију нашег основног производног програма - израде црквених звона и других предмета за опремање православних светиња.
Основна нам је идеја била да у изради ових предмета поштујемо традицију и задржимо начине ливења који су се користили и пре више векова приликом уређења светиња и задужбина наших предака.
Text Box: ЛИВНИЦА "ЛИГРАП" доо

 

ЛИВНИЦА ЗВОНА "ЛИГРАП" - ПОРОДИЦА КРЕМЕНОВИЋ

www.ligrap.com

.

Стална поставка црквених звона ливнице ЛИГРАП доо са пословном зградом. У поставци су већа звона - до 2000 кг, док су мања звона и други производи ливнице изложени у пословној згради ливнице.